6974638962 Μιαούλη 70, Γλυφάδα aggvergi@yahoo.gr


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΕΡΓΗ
Msc Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
Εκπαίδευση στην Ομαδική Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Ε.Ε.Ψ.Ψ.Ο
Συστημική - Οικογενειακή θεραπεία Σ.ΚΕ.Ψ.Υ

Ονομάζομαι Αγγελική Βέργη και είμαι κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.
Στα 20 και πλέον χρόνια, επαγγελματικής μου διαδρομής, στο Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Ασκληπιείου Βούλας, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής "ΨΝΑ" Δαφνί, στο Πρόγραμμα Απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" και στο ιδιωτικό μου γραφείο, έχω αποκτήσει κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα ψυχικών διαταραχών.
Στη διάρκεια αυτής της πορείας, έχει χρειαστεί να διαχειριστώ πολλά κ διαφορετικά αιτήματα για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και έχω διατρέξει ένα πολύ μεγάλο κύκλο ψυχοθεραπευτικών διαδρομών με θεραπευόμενους που με εμπιστεύτηκαν.
Εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας συνθετικά τις μεθοδολογίες της συστημικής και της ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπείας. Η συνθετική προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία είναι μια πιο ευέλικτη μέθοδος προσέγγισης, η οποία συνδυάζει ποικίλα στοιχεία από διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές σχολές και θεωρίες.

Ο ψυχοθεραπευτής θα πρέπει να είναι βαθύτατα εξοικειωμένος και εκπαιδευμένος σε όλες τις ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, που θα συνθέσει και θα αξιοποιήσει για τις εξατομικευμένες ανάγκες του θεραπευόμενου.
Προσφέρω συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας μέσω skype σε ανθρώπους που ζουν μακριά από την Αθήνα.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την εκπαιδευτική & επαγγελματική μου εμπειρία, τους τομείς που παρέχω υπηρεσίες και τον τρόπο που μπορείτε να απευθυνθείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Συμβουλευτική γονέων

Συμβουλευτική γονέων

Η συμβουλευτική γονέων είναι η συνεργασία μεταξύ των γονέων και του ψυχοθεραπευτή με σκοπό να τους προσφερθεί βοήθεια όσον αφορά στην αναγνώριση, αποδοχή και αντιμετώπιση των δυσκολιών του παιδιού τους σε διάφορους τομείς.

Συμβουλευτική & επικοινωνία

Συμβουλευτική & επικοινωνία

Η επικοινωνία αποτελεί πανανθρώπινη ανάγκη. Λεκτική και μη-λεκτική, για την ομαλή διεξαγωγή της απαιτεί τουλάχιστον έναν πομπό που στέλνει το μήνυμα, έναν δέκτη που το λαμβάνει και το ίδιο το μήνυμα με το περιεχόμενό του.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Απευθύνεται σε ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή δυσλειτουργίες σε τομείς της ζωής τους ή βιώνουν δυσάρεστα συναισθήματα (άγχος, θλίψη, θυμό, έλλειψη νοήματος) και αναζητούν βοήθεια.

Περισσότερα
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ

Απευθύνεται σε ζευγάρια που επιθυμούν να εξετάσουν σε βάθος την σχέση τους, να κατανοήσουν τα ατομικά στοιχεια που αλληλεπιδρούν στις συγκρούσεις τους και να να βελτιώσουν την επικοινωνία και την ποιότητα της σχέσης.

Περισσότερα
ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να επεξεργαστούν και να διαχειριστούν θέματα που αφορούν στις σχέσεις τους με τους άλλους και στην ανάκαμψη μετά ...

Περισσότερα
ONLINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ONLINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Η ψυχοθεραπεία μέσω τηλεδιάσκεψης ενδείκνυται για άτομα που έχουν δυσκολία να επισκεφθούν το γραφείο του ψυχοθεραπευτή λόγω απόστασης ή ζητημάτων υγείας.

Περισσότερα
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Απευθύνεται σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις και στην επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη τους, ή βιώνουν προβλήματα ...

Περισσότερα
Πότε να απευθυνθείτε σε ψυχολόγο?